ЗА ДОБРОТО В ХОРАТА
 

ЛИНКОВЕ КЪМ НАШИ ПАРТЬОРИ

 • ПОСОЛСТВОТО НА ИРЛАНДИЯ В БЪЛГАРИЯ
Кампания " За доброто в хората  се осъществи с патронажа и съдействието на Н.Пр. Джон Роуан, Посланик на Ирландия.

 • ПОСОЛСТВОТО НА ЯПОНИЯ В БЪЛГАРИЯ

 • Кметство с.Труд

 • Кметство с. Климент

 • Читалище "Пробуда 1919" гр. Кочериново

 • Асоциация на производителите на декоративни растения в България
Асоцияцията е доброволна, независима организация с нестопанска цел за осъществяване на дейност в частна полза за своите членове - обединяваща български дееспособни физически и/или юредически лица - производители на декоративни растения.
http://nurserybg.eu

 • Градински център „Гардения 2006" 
„Гардения 2006" разполага с уникална колекция от разнообразни по форма, багра и размери растения, които са с доказано качество и трайност. Именно това цветно богатство и екип от истински професионалисти правят центъра подходящ за наш партньор в кампанията.

 • Градински център и разсадник "Home and Garden" с.Труд 
"Home and Garden" e производител на декоративна растителност в контейнери, разсади на цветя, билки и подправки. В градинският център ще откриете още средноразмерни и едроразмерни иглолистни и широколистни дървета за озеленяване.Предлагат дизайн на градини, изграждане на зелени площи, изграждане на алпинеуми, подръжка на градини. 

 • "Флоримекс България"ООД 
Като производител на растения "Флоримекс България" ООД е сред най-големите в България. В производствения разсадник на фирмата, намиращ се в гр. Септември се отглеждат:
Декоративни видове и сортове иглолистни и широколистни дървета, храсти, цъфтящи и др.;
Едроразмерни растения.

 • ПРО ПЛАНТС ЕООД е фирма с поле на успешна изява в областта на парковото строителство, ландшафтната архитектура, благоустрояването и създаването на естетична градска среда.

 • Декоративен разсадник "Геосим" - с. Скутаре
Декоративен разсадник "Геосим" съществува от 1980 година.Той се намира в началото на с.Скутаре, на площ от 35дка. обработвана земя. В него се отглеждат 136 вида декоративна разтителност.

 • Bonsai studio TT

 • Atelier de l'Art - гр. София
Лично пространство, в което всеки ще намери и сътвори част от себе си

 • ЧДГ "Алиса"
Кой път да поема от тук? - попита Алиса.
- Зависи къде искаш да стигнеш - отговори Усмихващият се котарак.
-Няма значение - отвърна Алиса.
"Алиса в страната на чудесата" - Луис Карол
Звучи приказно, но все пак в съвременния свят има значение.
В ЧДГ "Алиса" се стараем да направим умерен баланс между приказката и реалния свят, за да съхраним детството.


 • Human Way 
Хюмън Уей е бутикова консултантска компания, специализирана в услуги в областта на Човешките ресурси.
Ние сме нови на пазара в България  и предлагаме професионално, индивидуално обслужване, качество, компетентност  и партньорство.
Ние сме нови, но Ние работим по-усърдно, със сърце, хъс и ентусиазъм.
Ние поемаме проекти и ангажименти, които  можем да изпълним.
http://www.humanway.bg

 • ХИПО учебен център гр. Варна

 • Career Speeder

Career Speeder е пространство, което създадохме, защото вярваме, че хората могат да бъдат щастливи с това, което работят. Mясто, където можете да експериментирате с нови поведения и да откривате в себе си нови опитности и мъдрости. Ние предлагаме възможности да учите с радост, забавно, с вашия ритъм. И знаете, че сами носите отговорност за собственото си развитие.

Посрещаме ви топло винаги! Искаме хората да бъдат себе си и сме благодарни на компаниите, които подкрепят личностното и професионалното развитие на техните колеги.Така или иначе, ученето е неизбежно. В мига, в който спрем да учим и да се развиваме, започваме да остаряваме.Създаваме обучения, различни уъркшопи, проекти и пътища за развитие на личностите в компаниите и в живота.

С нас вие можете да намерите вашия коуч, който да ви подкрепи в пътя към постигането на целта ви.

https://www.facebook.com/pages/Career-Speeder-Trainings-and-Career-Development/110873402281827


 • ЦЕНТРОВЕ АВАТАР

Мисията на Центрове АВАТАР е да се превърнат в притегателни зони за хора, които търсят себе си, обичат предизвикателствата, съхранили са изследователския си дух и търсят промяна. Съзнателните промени, които катализират творческия ентусиазъм, са база за иновативни решения в сферата на опазване на околната среда, зелените технологии, био-земеделието и органичните продукти. Отключването на стремежа към свободна изява на таланти и доборотворчество, предизвиква трайни промени в мисленето, нагласите и навиците, ориентирани към мирно съвместно съществуване и желание за споделяне на личен опит и доброволно сдружаване.
С грижа за бъдещето на децата, да ги приобщи да участват активно в творчески работилници, да развият талантите си и да се стимулира развитието им.
Посредством широко популярният и ефективен холистичен подход, прилагайки доказани с векове практики и традиции, да се активира и развие потенциала на всеки един човек да живее в добро физическо и емоционално здраве.
На принципа на ненасилие да се поддържа в равновесие неразривно свързаната система човек със своите морални принципи, добронамерени мисли и положителни емоции-околна среда-общество-нация-планета.
Методите включват обучения, разговори, споделяне, дебати, практикуване, образователни програми, лечебен туризъм и еко-пътеки, работилници, семинари, контакти и партньорства с доказали се професионалисти от страната и чужбина.

Този уебсайт е осъществен с помощта на www.ngobg.info